В Україні з`явився бензин А-100: які переваги пального

В Україні на АЗК UPG з'явився нове пальне А-100. Компанія налагодила співпрацю з європейськими постачальниками та почала ввозити якісне пальне стандарту Євро-5.

Про це інформує 24канал. 

Відтак на заправках з'явилось пальне upg-100. Особливітсь пального у тому, що воно дозволяє власникам спортивних автомобілів з форсованими двигунами, яким заводи-виробники рекомендують використовувати високооктанове пальне, нарешті заправлятися якісним бензином. А усім іншим – підвищити динамічні та економічні показники своїх автомобілів.

upg100 – це високооктановий бензин, який надходить в мережу автозаправних комплексів UPG з європейських нафтопереробних заводів. Для досягнення октанового числа не менш як 100 одиниць у ньому не використовуються присадки, тобто цей показник досягається виключно завдяки спеціальним методам фільтрації та високій технологічності виробництва.

Хто може викоритовувати пальне А-100?

Високооктанове пальне слід використовувати в тих автомобілях, яким завод-виробник рекомендує заправлятись бензином з октаном не нижче як 98. Такі вимоги встановлені для високофорсованих двигунів з прямим впорскуванням пального, які мають покращені динамічні характеристики – високу потужність і мінімальний розгін до 100 км/год, а також максимальну швидкість понад 200 км/год.

Мова йде не лише про справжні спорткари – Ferrari, Lamborghini, McLaren. Високого октану потребують також "заряджені" версії більш поширених моделей – Audi RS, BMW M, Bentley, Cupra, Mercedes-Benz AMG чи Brabus, VW Golf GTi, Subaru Impreza WRX STI, Nissan GT-R тощо.

Високооктановий бензин використовують й автомобілі, які беруть участь у ралі, кільцевих перегонах чи дрифті. Адже це пальне дає ті дорогоцінні частки секунди, у яких закладена перемога. Саме на ньому віддача спортивних машин розкривається найкраще, а потужність і крутний момент виходять на максимальні показники.

Високооктановий бензин upg100 доступний у всій мережі UPG по Україні. Його вартість несуттєво перевищує стандартний А-95. А от користі для автомобіля від високого октану значно більше.