В університеті на Рівненщині відбувся конкурс краси (ФОТО)

https://www.oa.edu.ua

Конкурс «Гальшка року-2019» відбувся в Національному університету «Острозька академія» 28 березня. У ньому взяли участь представниці п’яти факультетів та Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського.

За титул «Гальшка-2019» змагалися :

Людмила Савінська - факультет романо-германських мов;

Антоніна Ніконюк - гуманітарний факультет;

Оксана Веретильник - Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;

Анастасія Фещук - факультет політико-інформаційного менеджменту;

Павліна Сваричевська - факультет міжнародних відносин;

Юлія Герасимчук - економічний факультет.

Щорічно конкурс проходить в культурно-мистецькому центрі НаУОА. Це конкурс жіночності, чарівності і талантів. Цей захід – це тільки початок тих привітань, які Острозька академія готує в подарунок своїй фундаторці. Адже в 2019 році буде 480 років від дня народження княжної Гальшки Ельжбети Острозької.

Учасниці змагалися у трьох категоріях: представлення,  демонстрація талантів та декламування заповіту Гальшки Острозької.

«Я помітив, що сьогодні 21 конкурс Гальшки в Острозькій академії. Сьогодні хотів би відмітити, що усі конкурсантки та їхні команди продемонстрували креатив. Від імені всієї суддівської колегії, я дякую кожній учасниці за плідну працю та докладені зусилля на шляху до перемоги», – зазначив заступник голови РОДА, голова суддівської колегії Олександр Корнійчук.

За результатами конкурсу титул «Панна глядацьких симпатій» та «Панна артистичність» отримала Людмила Савінська. У номінації «Панна екстраординарність» перемогла Оксана Веретильник, «Панною елегантність» стала Павліна Сваричевська, «Панною грацією» – Антоніна Ніконюк, титулом «Панна талант» нагородили Анастасію Фещук, у номінації «Панна вишуканість» перемогла Юлія Герасимчук. А переможницею у конкурсі «Гальшка року-2019» стала представниця гуманітарного факультету Антоніна Ніконюк.

«Спостерігаючи за конкурсом вже багато років, я добре знаю деяких його переможниць. Я знаю, який вони шлях подолали, скільки роботи зробили, скільки сил витратили на те, щоб здобути звання «Гальшки», яке потрібно носити з гордістю. Я  досі не можу повірити, що перемога за нашою командою. Але було дуже приємно приймати корону від минулорічної переможниці. Це ніби цінність, яку передають з покоління в покоління, саме в нашій родині, родині гуманітарного факультету. Напевне найбільше,  що мені дав конкурс – це віру в себе. Я зрозуміла, що усі старання рано чи пізно будуть оцінені справедливо», – поділилася враженнями переможниця Антоніна Ніконюк.

Читайте також