"Вальс квітів": маленькі рівняни у візочках вразили усіх своїм танцем

1.12.2017 року на базі Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина»  відбувся традиційний фестиваль «Ти – Зірка!» з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю. Метою щорічного проведення такого зворушливого і водночас неймовірно потужного свята є реалізація творчого потенціалу дітей з особливими потребами. Відкривали фестиваль вихованці закладу з номером-танцем на візках «Вальс квітів».

Доцент кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації Нагорна О.Б., студенти-магістри кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації Філіппова Олена та Царук Тетяна, які працюють у закладі вчителями-реабілітологами, займалися підготовкою учнів до виступу. Наставником, керівником та натхненником творчого доробку став Іван Сівак – заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Завдяки такому оригінальному номеру діти з обмеженими руховими можливостями мали змогу підсумувати тривалі щоденні тренування та репетиції і засвідчити найперше собі, що вони є маленькими та яскравими особистостями.

За матеріалами  Ольги Нагорної

Читайте також