Вбивство через 20 гривень: у поліції розповіли деталі смерті мешканця Рівного

Вчора, 17 січня, у Рівному на проспекті Генерала Безручка медики "швидкої" констатували смерть 30-річного рівнянина. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу районного та обласного управліня поліції.Також виїхало керівництво ГУНП.

Деталі вбивства розповів начальник ГУНП у Рівненській області Олексій Камишанський.

"Нами було встановлено особу загиблого. Це виявився 30-річний мешканець міста Рівного. Далі оперативники спільно зі слідчими провели комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення всіх обставин цієї події. Також було встановлено особу підозрюваного у скоєнні злочину. При проведенні першочергових заходів у цієї особи було вилучено знаряддя вбивства та докази, що свідчать про винуватість. Особу було доставлено у районне управління. Наразі чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового утримання. Зараз вирішується питання щодо повідомлення про підозру за умисне вбивство", - зазначив пан Камишанський.

За словами заступника начальника ГУНП області Олександра Панасюка, причиною злочину був "п'яний" конфлікт. Потерпілий знаходився на вулиці із одним зі своїх знайомих. Коли вони розмовляли, до них підійшли ще двоє людей. Серед цих двох був підозрюваний у вбивстві.

"На деякий час потерпілий із підозрюваним залишились вдвох, тоді і стався злочин. На ситуацію повпливало алкогольне сп'яніння підозрюваного", - зазначив пан Панасюк.

"Конфлікт виник на вулиці у зв'язку із тим, що, за словами підозрюваного, потерпілий попросив у нього 20 гривень. Знаряддя злочину - це ніж, який був вилучений у чоловіка під час огляду.  Загиблий був раніше не судимий, ніде не працював. Чоловіки були між собою знайомі", - прокоментував Олександр Панасюк.

Відомо, що підозрюваний був раніше судимий за злочини, пов'язані із незаконним обігом наркотиків. Неодноразово притягувався до адмінвідповідальності.

До слова, у крові підозрюваного було близько 1 проміле алкоголю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному до автівки поліцейського прив`язали бойову гранату: відомі деталі інциденту

Читайте також