Вчителі, колишній директор і завучка: у п`ять шкіл Рівненщини обрали керівників

Учора у Рокитнівській селищній раді завершився конкурс на вакантні посади директорів Блажівського, Карпилівського, Сновидовицького, Остківського, Томашгородського ліцеїв та Будівської гімназії.

На керівництво Блажівським ліцеєм була лише одна претендентка – заступниця директора з навчально-виховної роботи цього закладу Борисовець Надія Титівна. Вона подолала всі етапи конкурсу і визнана переможцем.

Очолити Остківський ліцей виявив бажання вчитель географії Сновидовицького ліцею Букеєв Богдан Олександрович. Він також здобув перемогу.

На посаду керівника Сновидовицького ліцею було троє кандидатів: колишній директор Сновидовицької ЗОШ Лопуга Микола Михайлович, виконуюча обов’язки директора Сновидовицької ЗОШ Федорович Оксана Іванівна та вчителька історії Крепець Аліна Леонідівна. Проте остання кандидатка до останнього етапу конкурсу не дійшла, тому за посаду директора змагалися Микола Лопуга та Оксана Федорович. Перемогу здобув Микола Лопуга.

Керувати Будівською гімназією забажала лише виконуюча обов’язки директора Пахнюк Жанна Василівна. Вона, у результаті, визначена переможцем.

На посаду директора Карпилівського ліцею претендував лише Бричка Роман Анатолійович. Проте він не набрав необхідну кількість балів під час тестування та не був допущений до наступного етапу.

За посаду керівника Томашгородського ліцею №2 змагалися вчитель початкових класів Лелес Олег Миколайович і вчитель інформатики та математики Попок Альона Анатоліївна. У підсумку перемогу здобула Альона Попок.

Читайте також