Вчора у Рівному "прикрили" ще дві нелегальні заправки

Вчора, у вівторок, 5 листопада, пізно увечері у Рівному поліцейські "прикрили" одразу дві нелегальні АЗС.

Спочатку під час патрулювання на вулиці Гагаріна правоохоронці помітили, як 44-річний мешканець Великої Омеляни у власному мікроавтобусі «Fiat Dukato» облаштував пересувну заправку, розмістивши всередині автомобіля бочку зі 700 літрами пального. Саме звідти він і проводив незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами.

Втім, вже за кілька годин після цього поліцейські виявили у Рівному ще одну нелегальну заправку. Цього разу - на вулиці Пирогова. Пальним незаконно там торгував 42-річний чоловік.

На обох порушників копи склали адмінпротоколи за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Загалом за період проведення заходів у протидії незаконній діяльності АЗС і торгівлі паливно-мастильними матеріалами на території Рівненщини підрозділи поліції зареєстрували 82 повідомлення щодо функціонування підпільних автозаправок. За п’ятьма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Крім того, на правопорушників поліцейські склали 42 адміністративних протоколи. За результатами розгляду 17 із них уже накладено штрафів на суму 121 720 гривень.

Нагадаємо, що координацію роботи щодо оперативного реагування на виявлені випадки порушень вимог чинного законодавства у сфері обігу нафтопродуктів, обміну інформацією та взаємодією між правоохоронними, контролюючими органами та органами місцевого самоврядування здійснює створений за дорученням голови Рівненської ОДА Центр ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами.

Читайте також