Вдерся до квартири та душив: на активістку з Рівненщини скоїли напад

На фото - Ольга Кравчук

У Вараші, що на Рівненщині, невідомий чоловік скоїв напад на місцеву активістку Ольгу Кравчук. Про це стало відомо із її сторінки у Фейсбук.

Відомо, що невідомий 18 січня вдерся до квартири Ольги Кравчук та почав душити її на очах у дворічної дитини. Напередодні жінці погрожували та вимагали видалити групу у вайбері, де обговорювали корупцію та побори у лікарні Вараша.

"Близько 21.00 я з 2-річною дитиною поверталася з гостей додому. Зайшла у під’їзд, піднялася на свій поверх. Далі я відчинила двері, впустила дитину в квартиру і почала зачиняти за собою двері. Не встигла дотиснути до кінця – двері різко відчинилися, до нас увірвався невідомий чоловік, взяв мене за шию і каже: «Видали свою групу у вайбері, у тебе є година часу. Інакше я повернуся». Моя дитина почала сильно плакати, чого чоловік злякався і втік. Групу я видалила", - так коментує інцидент Ольга Кравчук.

Депутатка Верховної Ради України Соломія Бобровська звертатиметься до Прокуратури та інших правоохоронних органів щодо цього випадку.

Як повідомили у поліції Рівненської області, за вказаним фактом поліцейські Варашського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини події, зокрема й осіб причетних до злочину.

Читайте також