"Верес" у меншості обіграв "Оболонь" у Кубку

Рівненський "Верес", відігравши увесь другий тайм у меншості, зумів обіграти на виїзді "Оболонь" у Кубку України. 

Оболонь - Верес - 0:1 (0:0)

Кубок України, 1/16 фіналу

У кубковій Юрій Вірт вирішив зробити сім замін у порівнянні із останнім матчем в УПЛ проти "Дніпра-1". Причиною є щільний графік команди. Адже через два дні рівнянам протистоятиме донецький "Шахтар".

Рівняни відразу віддали ініціативу господарям поля. На 11-ій хвилині Майданевич наважився на дальній удар - м'яч пролетів поруч зі стійкою. 

У гру також довелося вступати і Артему Кичаку. Першого разу голкіпер подарував м'яч супернику, згодом парирував удар Чернія. 

"Верес" же у першому таймі майже нічим не запам'ятався. Можна пригадати лише удар Тимофієнка. Також ще одну нагоду мав Ігор Солдат. 

Ще у першому таймі рівняни залишились у меншості - за розмови із асистентом був вилучений нападник Михаіл Гечев. У той же час арбітр Ярослав Козак показав лише жовту Матяжу за грубий фол на Петьку. 

Після перерви гра особливо не змінилась. Знову атакували господарі. Юрій Вірт вирішив освіжити фланги та випустив братів Пасічів у доповнення до Михайла Шестакова, який у перерві замінив Панасенка. 

Це все-таки дало результат. Геннадій Пасіч віддав передачу на хід Шестакову, той прокинув м'яч повз голкіпера і тому нічого не залишалось, як сфолити. Сам Шестаков і вирішив виконати вердикт судді, але воротар парирував, проте нападник "Вереса" був першим на добиванні - 0:1. 

Після цього "Верес" міг забити ще, але Дмитро Немчанінов після того, як обіграв голкіпера не влучив у порожні ворота. 

Тож мінімальна перемога "Вереса", і рівненський клуб крокує далі у Кубку України. 

За матеріалами інфрмаційної служби НК "Верес"

 

Читайте також