"Верес" у спарингу поступився "Руху"

Рівненський "Верес" у Винниках програв у контрольнму матчі львівському "Руху". 

Обидва голи "червоно-чорні" пропустили ще у першій половині гри. 

Рух - Верес - 2:0 (2:0)

контрольний матч

13 серпня 2022 року

Винники, стадіон імені Б.Маркевича

Верес: Когут - С.Шестаков (Гагун, 70), Мірошник, Вовченко (на перегляді), Є.Пасіч, Кучеров (М.Шестаков, 77), Кльоц, Дахновський (Гечев, 74), Г.Пасіч (В.Шарай, 70), С.Шарай (Лебеденко, 46), Гайдучик (Сергійчук, 60).

Запас: Ющишин, Коркодим, Гук, Квасний, Переходько, Данилюк.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Голи: Климчук (36), Таллес (42).

Рівняни першими створили потенційно гольовий момент у цій грі. На шостій хвилині матчу Микола Гайдучик у високому стрибку ударом головою замикав передачу Валерія Кучерова справа - трохи неточно. 

Господарі відповіли за п‘ять хвилин. Бразилець Таллес опинився без опіки перед воротами Богдана Когута, але пробив мимо. 

Вже у наступній атаці Соломон кинув у прорив лівим краєм того ж Таллеса, гостру передачу нападника львів‘ян у центр перервав Дмитро Кльоц - кутовий. Подачу з кута поля ударом в дотик замикав Денис Слюсар - вище воріт.

Біля протилежних воріт Дмитро Кльоц наважився на дальній удар. Але це стало швидше розминкою для голкіперу Руха.

Натомість, львів‘яни продовжували додавати. Помилка рівнян на своїй половині поля обернулася швидкою контратакою суперників. Таллес зрештою опинився практично тет-а-тет із Богданом Когутом. Наш голкіпер вийшов переможцем із цієї дуелі. 

А наприкінці тайму господарям все ж вдалося втілити ігрову перевагу у голи.

Юрій Климчук втік від оборонців Вереса після розрізної передачі по центру від Василь Руніча і пробив без шансів для Богдана Когута - 1:0.

Ще за п‘ять хвилин рахунок подвоївся. Богдан Когут у стрибку відбив удар Таллеса. Василь Руніч був першим на підборі, повернув м‘яча бразильцю і той практично з метра все ж заштовхав м‘яча у ворота. Це - 2:0.

По перерві команди створили значно менше. 

Відіграти один гол дуже швидко міг Микола Гайдучик. Він мав переправляти м‘яч у ворота після прострілу з правого флангу, але не зумів як слід піставити ногу під передачу партнера.

Під завісу матчу втретє міг забити Рух. Затяжна атака львів‘ян завершилася ударом Юрія Климчука - Верес врятувала поперечина.

Вже за десять днів рівняни виїзним матчем проти Чорноморця розпочнуть новий сезон у чемпіонаті УПЛ.

Читайте також