"Верес" залишив у команді трьох гравців

Троє гравців продовжать кар'єру у рівненському "Вересі". 

Про це повідомляють у пресслужбі клубу. 

Так, "Верес" підписав однорічні контракти із фланговим універсалом Євгенієм Морозком, правим захисником Євгенієм Шевченком та півзахисником Владиславом Шараєм.

31-річний Євгеній Морозко у другій частині минулого сезону виступав за Верес на умовах орендної угоди. Футболіст провів за рівнян 13 матчів: 11 у чемпіонаті УПЛ та 2 перехідні гри. Забив 1 гол та зробив 2 асисти. Права на футболіста донедавна належали Поліссю. Втім, минулого тижня контракт гравця із житомирянами завершився і Євгеній Морозко отримав статус вільного агента.

28-річний Євгеній Шевченко у минулому сезоні зіграв за червоно-чорних 24 матчі (21 у чемпіонаті УПЛ, 1 перехідну гру та 2 гри у Кубку України). Забив 2 голи.

27-річний Владислав Шарай у минулому сезоні зіграв за рівнян в усіх турнірах 32 поєдинки і забив 5 м’ячів. Загалом за два сезони півзахисник вже відіграв за Верес 62 матчі (56 - у чемпіонаті УПЛ, 2 у Кубку України та 4 перехідні гри). Забив 8 голів (5 м'ячів в УПЛ, 2 голи у Кубку та 1 - у перехідному матчі за право участі в УПЛ).