Ветерани війни та військові Рівненщини можуть позмагатися у кросфіті та кіберспорті

Фото ілюстративне

Ветерани та військовослужбовці Рівненщини можуть узяти участь у змаганнях "Ігри Ветеранів" з кросфіту та кіберспорту.

Як повідомили у пресслужбі Рівненської облради, у неділю, 27 жовтня, завершується реєстрація на Всеукраїнські щорічні спортивні змагання "Ігри Ветеранів", які об’єднують ветеранів, військовослужбовців і представників правоохоронних органів, що отримали поранення або захворювання під час виконання службових обов'язків у зоні бойових дій.

Цьогорічні змагання охоплять дві дисципліни — кросфіт і кіберспорт.

Відбірковий етап з кросфіту відбудеться 23 листопада в Житомирі, а фінал запланований на 8 грудня в Києві.

Змагання з кіберспорту проходитимуть онлайн: 17 листопада — дисципліни Counter-Strike 2 та FIFA; 24 листопада — гра DOTA 2. Фінал відбудеться 6-7 грудня в Києві.
До регіональних етапів змагань будуть допущені всі учасники незалежно від попереднього спортивного досвіду, які мають бажання пройти відбір до національної збірної.

Довідково. Кросфіт — це система тренувань, яка поєднує силові вправи, гімнастику, кардіо та вправи на власну вагу. Заняття допомагають розвивати силу, витривалість, швидкість і координацію. Кіберспорт — професійні змагання з відеоігор. До найпопулярніших дисциплін належать активність від першої особи (Counter-Strike), стратегії (DOTA 2) та спортивні симулятори (FIFA).

Реєстрація учасників триває до 27 жовтня включно за покликанням.