Від удару водій втратив свідомість, а його автівка спалахнула: на Рівненщині на "Київ-Чоп" трапилася ДТП

Сьогодні, 23 червня, вночі близько пів на 2 годину на Рівненщині на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" у селі Жадківка Корецького району трапилася ДТП, в якій два автомобілі зіткнулися, внаслідок чого один з них спалахнув.

Так, за інформацією правоохоронців, автомобіль «Оpel», за кермом якого перебував 23-річний мешканець Житомирської області, який не впоравався з керуванням, зіткнувся з фургоном автомобіля «ГАЗ», у якому перебував 55-річний водій і 37-річна пасажирка. Внаслідок удару "Опель" загорівся.

До слова, небайдужі очевидці ДТП дістали 23-річного водія, який був без тями, з салону охопленого вогнем автомобіля. Його у важкому стані з відкритою черепно-мозковою травмою та численними переломами доправили в обласну лікарню. Зараз за його життя борються лікарі.

Також внаслідок ДТП постраждали ще двоє осіб. Зокрема, водій автомобіля «ГАЗ» поранив руки, а його пасажирка отримала травми середньої важкості, зокрема закриту черепно-мозкову травму та забій хребта. Їх обох госпіталізували в Корецьку центральну районну лікарню.

За інформацією очевидців пригоди, обидва автомобілі рухалися у попутному напрямку в бік Києва. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії, а також те, чи були водії в стані алкогольного сп'яніння.

За фактом порушення правил дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також