Відома британська ерготерапевтка навчала рівненських лікарів

Відома британська ерготерапевтка та співзасновниця сучасної дисципліни реабілітації Дебора Грей відвідала Рівненську обласну лікарню. 

Про це повідомляють у пресслужбі закладу. 

Як зазначається, її вклад у розвиток стандартів та інноваційних підходів до ерготерапії, особливо в сфері підтримки людей з фізичними обмеженнями, є неоціненним. Грей відома як новатор у впровадженні принципів відновлення функцій у реабілітаційній практиці.

Щодня пані Грей проводила для рівненських фахівців практичні та теоретичні заняття, ділилася своїми знаннями про фіксацію руки та виготовлення індивідуальних ортезів. Вона навчала ерготерапевтів, як допомагати пацієнтам із захворюваннями периферичної нервової системи, травмами верхньої кінцівки, неврологічними розладами та опіками, зокрема зосереджуючись на веденні пацієнтів з травмами кисті.

Окрім цього, Дебора Грей проводила майстер-класи з терапевтичних втручань при переломах, травмах сухожиль, компресії нервів, тендінопатіях та після реконструктивних операцій. Її методи та підходи до реабілітації були надзвичайно корисними для наших спеціалістів.

У закладі зазначили, що ерготерапевтка залишилася задоволена поїздкою:

«Хочу висловити щиру подяку за величезну доброту, проявлену до мене, і за те, що ви так тепло вітали у команді протягом останніх двох тижнів. Я буду рада надавати підтримку на відстані, коли це буде корисно. Якщо хірурги-травматологи матимуть потребу обговорити те, як безпечно застосувати ручну терапію або невідкладну реабілітацію з пацієнтами, я завжди рада обговорити це. Нехай Господь благословить вас та продовжує вести й направляти», - сказала вона. 

Читайте також