Відома рівненська співачка стала учасницею телепроекту "Холостяк" на СТБ (ВІДЕО)

Вже цієї п'ятниці, 6 березня, о 19 годині на телеканалі "СТБ" стартує довгоочікувана прем'єра 10-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк", де 25 дівчат боротимуться за серце головного героя проекту 34-річного пілота і власника льотної школи у Маямі (США) Макса Михайлюка.

Цього разу участь у проекті вперше за всю історію візьме дівчина з Рівного - відома співачка Аліна Ляшук, яка раніше вже встигла завоювати симпатію мільйонів глядачів, адже вона брала участь у сьомому сезоні шоу "X-фактор", а її відео виступу на YouТube зібрало понад 15 млн переглядів і увійшло до ТОП-3 найбільш популярних за всі 10 сезонів проекту. Тоді вона заспівала пісню Джастіна Бібера "Boyfriend".

Аліна зізнається, що спів - це її натхнення і улюблена справа, але для повного щастя їй не вистачає коханої людини поруч, адже її серце і досі вільне.

- Я слідкую за життям Нікіти Добриніна і Даші Квіткової, які знайшли своє кохання і один одного на 9-му сезоні шоу "Холостяк". Мене приваблюють такі відносини - щирі, світлі, позитивні, добрі. Я йду на проект, щоб відчуті усі ці почуття. Хочу і вірю, що це буде взаємно. Тому що я вірю в цей проект, - розповідає Аліна.

Про свою участь у шоу "Холостяк" дівчина сама зізналася на своїй особистій сторінці в соцмережі "Instagram":

- Мабуть, пора відкрити секрет. Всі, хто мене знають - розуміють, що завжди для мене в пріоритеті були навчання, робота і самореалізація, а особисте життя було під сімома замками. Пішовши на цей проект - кинула виклик сама собі, - написала Аліна Ляшук.

Щоб справити незабутнє враження на холостяка Макса Михайлюка, вона готує для нього особливий сюрприз. Чи оцінить її старання Макс, і чи, можливо, саме вона отримає від нього троянду першого враження - побачимо вже у п'ятницю на телеканалі СТБ, коли в ефір вийде перший випуск проекту.

Нагадаємо, що зйомки 10-го сезону шоу "Холостяк" вже завершені, проте, за умовами контракту, ніхто з учасників проекту не має права розголошувати його подробиці до тих пір, поки на екрани не вийде останній, фінальний епізод, коли оголосять переможницю.

Читайте також