Відома журналістка зустрілась із постраждалою у аварії курсанткою з Рівненщини

Фото - Горинь інфо

Яніна Соколова поспілкувалась з Тетяною Ніколаєвою – однією з дівчат-курсанток, яких наприкінці серпня збив п’яний майор. Дівчині ампутували ногу і наразі вона знаходиться в Ірпінському військовому шпиталі.

Нагадаємо, у Києві п’яний майор на території військового містечка наїхав на трьох дівчат. Серед них – 23-річна студентка Тетяна Ніколаєва з Оженина, що на Рівненщині.

Дівчина закінчила Шепетівське медичне училище та навчалась у медичному університеті в Ужгороді, була слухачкою Української військово-медичної академії.

– Таня — сильна. Прийшовши до тями у шпиталі після великої крововтрати, перше, що вона сказала, побачивши лікаря-травматолога полковника ЗСУ, було «Бажаю здоров’я, товаришу полковник». Разом з двома іншими постраждалими дівчатами вона відмовилась від компенсації сім’ї винного майора, адже сім’я не повинна нести тягар вини. І замість скаржитись і жалітись, Таня дивиться вперед і приймає нові обставини життя з викликом, гідним поваги: «Будемо людьми нового покоління — будемо кіборгами.»– повідомляється у рубриці Яніни Соколової “НЕСоромно“.

Тані 24, і у вересні їй вручили погони молодшого лейтенанта медичної служби та посвідчення офіцера. Після завершення лікування вона продовжить навчатись в військово-медичній академії.

Також Яніна анонсувала 21 жовтня о 21:00 у новому випуску шоу повну розмову з Танею у Ірпінському військовому шпиталі.

За інформацією Горинь інфо.

Читайте також