Відомі деталі ДТП з пасажирською маршруткою на Рівненщині: постраждало семеро людей (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора, у середу, 15 січня, близько 16 години на Рівненщині у Володимирецькому районі неподалік міста Вараш трапилась серйозна ДТП. Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв раніше.

На Рівненщині у ДТП маршрутка з пасажирами перекинулася на дах

Сьогодні у поліції розповіли деталі цієї автопригоди. За словами правоохоронців, які працювали на місці події, автомобіль «BMW 730», за кермом якого перебував 25-річний мешканець села Великий Жолудськ, їхав з перевищеною швидкістю, внаслідок чого не впорався з кермуванням і зіткнувся з маршруткою сполученням «Володимирець-Вараш», за кермом якої перебував 59-річний мешканець села Берестівка, що їхав у попутному напрямку і перевозив в салоні близько 10 пасажирів. До слова, водій легковика стверджує, що ваварія трапилася через те, що його авто підрізав інший автомобіль.

Внаслідок ДТП автомобіль і маршрутку викинуло в кювет. Остання, крім цього, ще й перекинулась на дах. 

В аварії травмувалися одразу 7 пасажирів маршрутки. Усі вони - мешканці Володимирецького району та міста Вараша. Їх доставили до лікарні. Трьох з них госпіталізували у травматологічне відділення: 45-річного варашівця та 23-річного жителя села Кідри, у яких попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, вивих шийного хребця та стегна, забійні рани та осаднення, та 47-річну мешканку села Берестівка, в якої діагностували забої плеча та грудного відділу, також у неї під питанням перелом шийних хребців.

До слова, обидва водії, згідно з результатами освідування, були тверезими.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також