Відомі деталі вчорашньої ДТП, в якій легковик врізався у вантажівку (ФОТО+ВІДЕО)

Учора, у четвер, 30 квітня, близько 16 год. на Рівненщині неподалік села Збуж Костопільського району трапилась жахлива ДТП з постраждалими.

За інформацією правоохоронців, там зіткнулися легковик «ВАЗ 2101», за кермом якого перебував 19-річний рівнянин, та вантажівка «КАМАЗ», за кермом якого перебував 56-річний мешканець села Яполоть Костопільського району, що їхала назустріч. Попередня причина ДТП - технічна несправність "ВАЗівки".

В аварії постраждало двоє осіб - водій та пасажирка легковика. Хлопець внаслідок ДТП отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом носа, рвані рани обох передпліч, закритий перелом ліктя та забій поперекового відділу хребта. У 23-річної дівчини натомість діагностували різану рану передпліччя. Їх обох госпіталізували в Березнівську районну лікарню.

Водій вантажівки в аварії не постраждав. За зовнішніми ознаками він був тверезим. Проте у нього і у потерпілого водія взяли додатково кров на аналіз, який встановить, чи були вони у стані сп'яніння, чи ні.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за част. 1 ст. 286 ККУ.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також