Відомі подробиці потрійної ДТП неподалік Рівного за участю маршрутки та фури: є постраждалі (ФОТО)

Вчора, у неділю, 20 жовтня, увечері близько 20 години на Рівненщині у селі Три Копці Костопільського району на автотрасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» трапилася потрійна ДТП за участю фури, пасажирської маршрутки та легковика. Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв учора. Усі три транспортні засоби рухалися в бік Рівного в попутному напрямку, а зіткнення сталося за принципом "доміно".

Нині ж стали відомі подробиці цієї автопригоди. Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, 47-річний водій вантажівки «DAF» з напівпричіпом, мешканець Демидівського району, під час руху помітив посеред дороги перепону - перекинутий дорожний знак, відтак, йому довелося екстренно загальмувати. В цей час в нього в'їхав пасажирський мікроавтобус марки «I-VAN», за кермом якого перебував 44-річний житель Здолбунівського району, що їхав позаду фури за маршрутом «Вараш-Рівне». Після цього ж в автобус в'їхав легковик «Daewoo Sens», за кермом якого перебував 35-річний мешканець Волині, що їхав позаду маршрутки.

В результаті ДТП травми отримали три пасажири автобуса. У 21-річної жительки Сарн медики діагностували закритий перелом кісток носа та забійні рани перенісся, у 57-річної жительки Здолбунова - закритий перелом ребер та забій лівого плеча, а у 17-річної мешканки Вараша - забої, осаднення та множинні поверхневі рани передпліччя.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за част. 1 ст. 286 ККУ. Усі транспортні засоби вилучили. Зараз вони знаходяться на території Костопільського відділу поліції.

До слова, відповідно до медичного освідування усі три водії були тверезими.

Читайте також