Відомі подробиці пожежі на ринку на Рівненщині: справу розслідує поліція (ФОТО)

Повідомлення про загорання на території промислового ринку на вулиці Садова надійшло до поліції о 05:15 другого травня. Під час огляду місця події із залученням фахівців ДСНС поліцейські встановили, що вогнем пошкоджене приміщення відділення «Нової пошти», магазину комп’ютерної та побутової техніки, інших торгових кіосків, розташованих поряд. 

З місця події вилучено фрагменти електропроводів та пожежне сміття. 

Читайте також: У місті на Рівненщині горів ринок (ВІДЕО)

Слідчі Вараського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 270 Кримінального кодексу України за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. 

Про попередню причину пожежі буде відомо після надходження до поліції відповідного акту ДСНС. У рамках кримінального провадження будуть призначені експертизи, за результатами яких прийматиметься остаточне процесуальне рішення. 

Загальна сума збитків встановлюється. 

У компанії "Нова пошта" прокоментували цей випадок:

"2 травня, о 5 ранку сталося займання відділення №1 Нової пошти в місті Вараш Рівненської області. Відділення розташоване на ринку Берізки. Серед людей постраждалих немає. Попередня причина займання на даний момент встановлюється. Компанія виплатить компенсації клієнтам, посилки яких постраждали, згідно оголошеної вартості відправлення".

 

Читайте також