Відомо, коли хоронитимуть бойового медика з Рівненщини, який загинув у ДТП

Завтра, 19-го жовтня, у місті Дубно поховають бойового медика Віталія Сеня. Чоловік загинув у автотранспортній пригоді на Житомирщині.

У поліції повідомили, що попередньо встановили, що водій вантажівки «Mercedes», 32-річний житель Київської області, рухаючись між селами Мартинівкою та Видумкою зіткнувся із автомобілем «AUDІ» під керуванням 60-річного жителя Рівненщини, який здійснював виїзд з узбіччя. У аварії загинули двоє людей – Віталій Сень і жінка, особу якої станом на ранок поліція ще встановлювала.

"Він був дуже чуйним, хорошим військовим медиком. Учасник бойових дій. Ніс службу у 66-му шпиталі в Покровську, у 8 роті, яка безпосередньо займається наданням першої допомоги пораненим на фронті. Віталій займався доправленням поранених до шпиталю і вивезенням 200- х з полів бою.
Кілька місяців тому звільнився по досягненню пенсійного віку. Але завжди казав, що дуже хоче повернутись на фронт, щоб рятувати наших хлопців. Проте зараз діють вікові обмеження. Наразі в тому ж підрозділі несе службу його син - Андрій, який продовжує справу батька - військового медика", - розповіли читачам Блог "Знай більше" його побратими.

Похорон відбудеться завтра о 13-й годині за адресою Івана Франка,18 у місті Дубно.

Читайте також