Відомо третю п`ятірку лідерів на посади голів громад на Рівненщині

На Рівненщині поступово оприлюднюють результати паралельного підрахунку голосів у окремих громадах. Мова йде про голів громад, яких обирали 25 жовтня.

Отож, у Тараканівській ОТГ лідирує за кількістю голосів Наталія Сорочинська. Із загальноїх кількості виборців (6180), на дільниці прийшло 3042 людини.

У Зарічному попередні результати вказують на перемогу представника партії «За Майбутнє» Богдана Квачука. У громаді зареєстровано 20442 виборців, із яких 9031 - скористались правом голосу.

За попередніми даними, у Демидівській ОТГ найбільшу кількість голосів наразі отримує колишній голова Демидівської районної ради Сергій Радченко. Із 9342 виборців даної громади, проголосували - 4466 особи.

У Малолюбашанській ОТГ на Костопільщині перемагає чинний голова громади Талащук Віктор з результатом у 95,1%.   Загалом, у даному регіоні - 5066 виборців, із яких 1788 людей з'явились вчора на дільниці.

У Клесівській селищній громаді перемагає Віктор Буйний. Із загальноїх кількості виборців (7389), на дільниці з'явились 3078 громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Хто в лідерах на голів ще п'яти громад Рівненщини

Відомо, хто став лідером голосування у 5 громадах Рівненщини

Читайте також