Відомому адвокату в Рівному ледь не спалили автомобіль (ФОТО)

Сьогодні, у вівторок, 3 березня, вночі близько пів на першу годину у Рівному на вулиці Степана Дем'янчука у дворі багатоповерхівки невідомі підпалили легковий автомобіль «Audi A6».

Пожежу помітив сусід і одразу сказав про це власнику, який викликав на місце рятувальників. Втім, чоловікам спільними зусиллями вдалося погасити пожежу ще до приїзду вогнеборців, хоча моторний відсік частково встиг вигоріти.

Наразі в поліції називають найімовірнішою причиною пожежі підпал, адже на місці пригоди оперативники знайшли пластикову пляшку з залишками паливно-мастильних матеріалів. Пожежне сміття вилучили і відправили на експертизу, яка і встановить точну причину виникнення вогню.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Зазначимо, що за інформацією Радіо Трек, власником автомобіля, який намагалися спалити, є відомий у Рівному адвокат, член Ради адвокатів Рівненської області 34-річний Олег Прищепа. Тож у поліції не виключають, що цей злочин пов'язаний саме з його діяльністю. Сам адвокат поки не коментує інцидент, проте у розмові з журналістами Суспільного зазначив, що йому неприємним є цей випадок.

Наразі правоохоронці розслідують цю справу, встановлюють усі подробиці цієї пригоди, а також шукають осіб, які підпалили автомобіль.

Читайте також