Відправляйтеся в Польщу та залишайтеся на зв'язку

Багата історія та культура, мальовнича природа, доступні ціни та смачна кухня — все це про Польщу. А ще Балтійське узбережжя, Краків, Варшава, аеропорти та гостинні люди. Якою б не була мета поїздки, є важливе питання про яке слід подбати — мобільний зв'язок. Роумінг Польща — це можливість користуватися своїм мобільним телефоном для дзвінків, повідомлень і мобільного інтернету. Ми вирішили розібратися, в чому переваги послуги та як вона тарифікується.

Роумінг — це зручно

Використання партнерської мобільної мережі не вимагає від абонента значних втручань. Є лише два суттєві параметри, які потрібно буде попередньо проконтролювати:

  • автоматичний пошук та реєстрація в доступній мережі;
  • тарифи на послуги.

Перший параметр можна активувати в налаштуваннях телефона, а якщо все ж виникли складнощі, то перезавантажити пристрій, коли знаходитеся вже на території іншої держави.

Друге — вже вирішене оператором і залишається обрати найзручніший варіант під тривалість подорожі, активність використання смартфона, тип послуг, який знадобиться найчастіше. Натомість абонент отримує всі переваги користування роумінгом за кордоном:

  • зберігає доступ до всіх акаунтів та платіжних інструментів, що зареєстровані на його номер мобільного телефона;
  • залишається на зв'язку з рідними, колегами та близькими;
  • може будувати маршрут подорожі, бронювати житло. користуватися навігатором;
  • швидко реагувати на нестандартні ситуації (шукати інформацію в мережі, викликати екстрені служби).

Мобільний зв'язок робить подорож незалежною від точок доступу до WI-FI, необхідності розбиратися в тонкощах роботи місцевих операторів мобільного зв'язку.

Тарифи Київстар для приємної подорожі

Оператор пропонує кілька варіантів тарифів на послуги роумінгу в Польщі. Базовий — передбачає покупку пакетів даних, що будуть діяти до кінця доби за київським часом. Це хвилина розмови, 200 МБ інтернету чи 25 повідомлень. Оплата за будь-що з перелічного в списку знімається тільки після початку використання. 

Роумінг як вдома — розповсюджує дію тарифів домашньої мережі ще на 28 країн. Абонент продовжує користуватися хвилинами та повідомленнями в рамках свого плану, а для мобільного інтернету слід придбати один із запропонованих об'ємів даних на 1 ГБ, 2 ГБ, 5 ГБ чи 10 ГБ. З моменту нарахування вони діють 4 тижні та доступні будь-яку кількість разів.

Ідеальний роумінг — діє в 135 країнах світу та ділить їх на 2 тарифні зони. Польща відноситься до першої, де кожна хвилина дзвінка на українські чи польські номери, вхідних обійдеться в 1 грн, повідомлення — 1 грн, а 1 МБ мобільних даних — 0,10 грн. Крім того, в рамках цієї пропозиції можна використовувати 11 різних додатків без плат за трафік. Разом з ними можна відправляти текстові повідомлення через месенджери та робити аудіодзвінки, користуватися картами без навігації в режимі реального часу, бронювати готелі та купувати квитки.