Викрали 9 тисяч доларів: на Рівненщині розшукують двох "скупниць горіхів"

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

25 листопада в будинок 49-річного жителя села Тумань на Дубровиччині навідались непрохані гості та поцупили 9 тисяч доларів. У поліції Рівненщини повідомляють, що вранці  до сусідки чоловіка прийшли дві жінки із характерними етнічними ознаками – хотіли купити горіхів. Коли ж жінка їм відмовила, вони запитали, чи є хто в сусідньому будинку. Жінка ненароком обмовилась, що сусіди поїхали у рійцентр.

Цим і скористались "скупниці горіхів". Коли ж підійшли до дверей будинку, помітили ключ, який лежав на видному місці і без перешкод потрапили до помешкання. Там жіночки знайшли та викрали 9 тисяч доларів США. Після цього замкнули будинок та залишили село на легковому автомобілі сріблястого кольору.

Про те, що у будинку побували непрохані гості, 49-річний житель села Тумень зрозумів, коли побачив зачиненим у кімнаті домашнього кота. Не виявив господар і власних заощаджень, тож одразу звернувся до поліції. 

Наразі у Дубровицькому районі тривають пошукові заходи. За фактом крадіжки із проникненням у приміщення, слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування. 

Правоохоронці застерігають громадян подбати про безпеку власного майна та не створювати злочинцям умов, за яких вони можуть безперешкодно потрапити до житла і без особливих зусиль віднайти у загальнодоступних місцях заощадження.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області 

 

Читайте також