Віктор Шакирзян спільно з командою «Рівне Разом» підтримують спідвей у Рівному

Вже цими вихідними на рівненському мототреку пройдуть міжнародні змагання зі спідвею за участю спортсменів з п'яти країн. Наразі, на треці тривають підготовчі роботи.

Віктор Шакирзян спільно з командою «Рівне Разом» надали працівникам мототреку грейдер, задля приведення доріжки у належний стан.

«До нас вперше за півтора роки приїздять спортсмени такого класу. Глядачі вже скучили за спідвеєм і хочуть відчути накал на гаревій доріжці та освіжити в своїй пам’яті ті часи, коли постійно у Рівному в теплу пору проходив спідвей. Наразі триває підготовка гаревої доріжки. Думаю, всі лишаться задоволені рівнем гонки»,- розповів очільник «Рівне Разом», секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Відомо, що завтра о 16-ій годині до Рівного прибудуть представники п'яти країн, серед яких Польща, Латвія, Естонія, Австралія та Україна. Сьогодні триває активна підготовка доріжки до змагань.

"Нам було надано в безкоштовне користування грейдер, за що ми дуже вдячні. Це економить нам певні кошти, витрати на підготовку доріжки. Також завдяки допомозі МіськШЕУ, завдяки міській владі ми маємо поливальну машину і трактор, ще має приїхати укатка. Зараз іде грейдерування, поливання доріжки, потім буде укатування", - зазначив організатор змагань, керівник ГО «Клуб вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.

За словами пана Головні, на мототреці півтора роки не проводились змагання - лише тренування. 

Читайте також