"Він вийшов з коми, але у дуже тяжкому стані": потрібна допомога постраждалому під час ракетного удару в Сарнах

У червні на Рівненщині внаслідок ракетного удару по місту Сарни постраждало 14 осіб. Серед тих, хто був на місці обстрілу - Дмитро Луганський. Чоловік працював на автомийці і того дня перебував на своєму робочому місці.

Раніше ми повідомляли, що родина чоловіка переїхала до Сарн з Луганської області. Тут Дмитро знайшов роботу і оселився з дружиною та чотирма дітьми. Однак, трагедія, яка сталась 25 червня, перевернула життя сім'ї.

Тривалий час чоловік перебував у комі у реанімаційному відділенні міської лікарні. Дружина постраждалого Тетяна звернулась до редакції "Рівне Медіа" та повідомила, що чоловік нещодавно вийшов з коми, але перебуває у тяжкому стані.

"Він вийшов з коми, але у дуже тяжкому стані. Він нічого не розуміє і спить. Не реагує ні на що. Медики кажуть, що його потрібно переводити у реабілітаційний центр в Рівному. Нам сказали, що якщо платити за два тижні наперед, то вартість тижня - 70 тисяч гривень. Якщо оплачувати за місяць відразу - то по 65 тисяч. Нас також попередили, що якщо пацієнт помирає, то гроші не повертають рідним", - каже Тетяна Луганська.

За словами жінки, Дмитра хочуть переводити до реабілітаційного центру вже у понеділок. Рідні у відчаї, адже коштів на те, щоб оплатити послуги центру та медикаменти немає.

За словами лікарів, на Дмитра чекає довгий період реабілітації.

Дружина та діти чоловіка звертаються до небайдужих та просять допомоги у порятунку рідної людини.

Реквізити:

5375 4141 3114 1946 (донька Людмила)

5167 4900 9528 8925 (дружина Тетяна)

Читайте також