Вівсянник та Гандзюк - на самоізоляції через коронавірус, у Рівненській ОДА - спалах

Директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я Рівненської ОДА Олег Вівсянник нині перебуває на самоізоляції через COVID-19. На лікарняному знаходиться і координаторка вакцинальної кампанії на Рівненщині Олена Гандзюк. 

Як розповідають обоє, хвороба у них протікає у легкій формі.

- Кожного ранку перед роботою я здавав швидкі тести. Вони були всі негативні. А в суботу з'явились перші симптоми. Нежить без температури. Швидкий тест був позитивний. Це підтвердив і ПЛР-тест. Зараз лікуюсь вдома. Захворювання протікає у легкому стані, - говорить Олег Вівсянник. 

В Олени Гандзюк коронавірус виявили одразу після отримання бустерної дози вакцини проти COVID-19. 

- Через декілька днів після вакцинації уже бустерно дозою я відчула легке нездужання. Тому зробила швидкий тест на COVID-19. Він був позитивний. Для підтвердження я здала ПЛР-тест. Можу констатувати поки що про легкий перебіг хвороби, - каже Олена Гандзюк. 

Додамо, що минулого тижня COVID-19 вдруге діагностували в очільника Рівненщини Віталія Коваля. Згодом, як стало відомо, коронавірус підтвердили й у двох його заступників - Ігоря Тимошенко та Людмили Шатковської, а також в начальника управління інфраструктури та транспорту Федора Мисюри. 

 

Читайте також