Військові правоохоронці Рівненщини проходять практичні заняття зі стрільби (ФОТО)

Військові правоохоронці Рівненщини підтримують навики володіння штатною зброєю в різних умовах місцевості. На полігоні, поблизу Бронників Рівненського району, було розгорнуто декілька навчальних місць для підготовки та ведення вогню.

— Ми відпрацьовували вправи курсу стрільб з автомата та пістолета по нерухомим цілям. Відповідно до умов це заняття проводиться поетапно, а виконання вправ здійснюється з близької дистанції. Основною метою було відновлення у військовослужбовців навиків володіння штатною автоматичною зброєю в незнайомих умовах місцевості. Це перша стрільба в поточному році, — повідомив керівник стрільби начальник охорони патрульно-постової служби Рівненського зонального відділу ВСП у ЗС України підполковник Валентин Робов.

Під час практичних занять військовослужбовці виконували вправи стрільб з пістолету ПМ і автомата Калашникова.



За словами керівника заняття, вже незабаром крім вогневої підготовки з військовими правоохоронцями сплановані заняття з тактичної підготовки, військової медицини, мінної безпеки — на полігоні оперативного командування «Захід», де інфраструктура дозволяє проводити цілий комплекс занять одночасно, — наголосив офіцер.

Прес-офіцер Міністерства оборони України
в Рівненській області підполковник Віктор Шубец 

Читайте також