Військові Рівненщини практикувалися у стрільбі (ФОТО)

На Рівненщині на одному з полігонів оперативного командування "Захід" проведено практичні заняття із загонами територіальної оборони області.

Заходи підготовки організаційного ядра територіальних загонів оборони Варажського, Дубровицького, Заріччанського, Рокиннівського та Гощанського районів включили виконання вправ стрільб з автомата та пістолета, метання навчальних гранат.

З автоматичної зброї присутні виконали початкову вправу стрільб по мішенях, що з’являються на відстані п’ятдесят та сто метрів. Умовного противника, що обороняється ближче, стрільці знищували одиночними пострілами, а противника, що наступає на більшій відстані, – короткими автоматними чергами. Ті, хто вперше на полігоні у складі загону територіальної оборони, отримали навички метання навчальних гранат, а офіцери виконали вправи стрільб з пістолета.

Суттєво, що близько тридцяти відсотків присутніх складають колишні учасники АТО та воїни-афганці, які мають чималий досвід виконання бойових завдань. Загальна кількість залучених до заходів бойової підготовки склала майже три сотні військовозобов’язаних.

Читайте також