Візир Хомка

«Слугував» трьом головам

Послуги колишнього Народного депутата України Валентина Королюка ще у 2015 році зацікавили тодішнього голову Рівненської обласної ради Володимира Ковальчука.

Вочевидь, познайомились вони давно, адже до цього бізнесмен уже встиг покерувати обласною організацією Народного Руху України, побути депутатом Рівненської міської та обласної рад. Вершиною його політичної кар’єри стала перемога у 2012 році на парламентських виборах, яка гарантувала йому місце у Верховній Раді.

Але ні позачергові вибори до парламенту в 2014 році, ні місцеві - у 2015 році нічого доброго йому не принесли. Лише того року Королюк зміг повернутися на політичну арену в статусі депутата Рівненської обласної ради. Це трапилося після того, як Анатолій Бондар урочисто відмовився від мандата. Назагал лікар пояснював це тим, що хоче назад на службу до армії.

Після «відставки» Ковальчука, Королюк ходив у радниках в «солідарівця» Олександра Корнійчука. Від нього перейшов у спадок й Миколі Драганчуку.

Як розповідають джерела, незадовго до Нового року Валентин Королюк прийшов до кабінету Миколи Драганчука і попросив його офіційно відпустити через те, що «має плани у Рівному».

Читайте також