Вночі на Рівненщині обікрали продуктовий магазин (ФОТО)

Учора, у понеділок, 10 лютого, на Рівненщині у селищі Степань Сарненського району вночі двоє тамтешніх мешканців обікрали магазин. Їхні особи вдалося швидко встановити та затримати.

За інформацією правоохоронців, зловмисникам - 25 та 22 роки. Вони проникли у приміщення, розбивши вікно. З магазину вони винесли продукти харчування орієнтовною вартістю понад 1 тис. грн.

Правоохоронцям знадобилося менше години, щоб вийти на слід злодіїв. Так, у помешканні одного з них і знайшли частину поцуплених товарів.

Обох молодиків затримали. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. 

Також поліцейські встановили, що 22-річний зловмисник раніше вже відбував покарання за скоєння крадіжок та викрадення автомобіля. Його ж 25-річний "товариш" також неодноразово вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Крім того, відносно нього сьогодні на розгляді суду перебувають матеріали кримінального провадження за вчинення чергової крадіжки. Торік підозрюваному обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою, однак суд його змінив на більш м’який — нічний домашній арешт. Утім, як бачимо, це не стало йому на заваді, аби обікрасти магазин.

Сьогодні, 11 лютого, вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру. Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання зловмисникам запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове засідання. За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, молодикам загрожує чергове ув’язнення строком до 6 років.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також