Водій з Рівненщини погрожував поліцейському (ВІДЕО)

кадр з відео

"Я вже п'ять штук твоїх попередників звільнив і тебе звільню!"

Так спілкувався з патрульними мешканець с.Клесів Рівненської області, який спершу зробив виклик на 102 про незаконне заволодіння його транспортом, а потім, коли з'ясувалось, що він забув де його припаркував, під час відбирання зустрічної заяви і перевірки документів спілкувався з патрульними нетактовно і грубо. Повідомляє Патрульна поліція Рівненської області

37-річному водію повідомили, що транспортний засіб CITROEN Jumpy і повинен проходити обов'язковий технічний контроль, але на даний час його не пройшов. Тому громадянину було повідомлено, що по відношенні до нього буде винесено постанову за ч.3 ст.121 КупАП. Під час винесення постанови водій заявив, що патрульний вимагав у нього хабар і знову зателефонував на 102. Інспектор відділу моніторингу, який прибув на виклик, передивився усе відео спілкування з бодікамер патрульних від початку до кінця і факту вимагання хабара не виявив. Громадянину роз'яснили, що за неправдиве повідомлення на лінію 102 на нього буде винесено постанову по ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик). Після чого водій здійснив ще один виклик на 102 і повідомив, що вже інспектор моніторингу в нього теж вимагав неправомірну вигоду. І на місце прибув ще заступник начальника УПП. 

На жаль, це все було б дуже смішно, якби в той самий час комусь іншому не потрібна б була допомога поліцейських і такі випадки були б поодинокими. Водій телефонував усім знайомим журналістам і вони, до речі, були на місці для об'єктивної фіксації, обіцяв звернутись в органи внутрішньої безпеки та поводився вкрай грубо і нетактовно.

Читайте також