Вогнеборці Рівненщини нагородили юних знавців пожежної безпеки (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

Вогнеборці нагородили учнів переможців вікторини «Кращий знавець пожежної справи» та конкурсу малюнків «Пожежна-безпека – запорука щасливого дитинства!»

22 лютого в Великоомелянській НВК "Школі-гімназії", що розташована у селі Велика Омеляна Рівненського району заступником начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковником служби цивільного захисту Олександром Мохриком було нагороджено переможців конкурсу малюнків та вікторини свідоцтвами та заохочувальними призами, шкільним приладдям, наборами творчості, та іншими цінними подарунками.

Протягом листопада у рамках проекту: «Підтримка процесу організації українського рятувального волонтаріату з метою підвищення рівня безпеки місцевого населення у Рівненській області» в рамках програми «Польська допомога» рятувальники проводили лекції на протипожежну тематику для учнів 8-9 класів. Для перевірки набутих знань було проведено вікторину на тему: «Кращий знавець пожежної справи».

Серед учнів молодших класів був проведений конкурс малюнків на тему: «Пожежна-безпека – запорука щасливого дитинства!». Усі учасники конкурсу та вікторини були нагороджені свідоцтвами та пам’ятками на протипожежну тематику.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також