Володимирецькі рятувальники отримали спорядження від місцевого мецената (ФОТО)

31 січня в гості до рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини завітав відомий на Володимиреччині та за її межами меценат та благодійник Віктор Ничипорович М’ялик. 

Від нього, у вигляді допомоги, рятувальники отримали шість комплектів сучасного бойового одягу англійського виробництва. Ця допомога без перебільшення дуже актуальна, адже саме спеціальний бойовий одяг безпосередньо захищає вогнеборців від небезпеки у надзвичайних ситуаціях різного характеру і від його якості може залежати життя та здоров’я рятувальника.

А цей сучасний бойовий одяг англійського виробництва хоч і бувший у використанні, проте має хороший стан, сучасний дизайн та виготовлений з якісного матеріалу. 

Вогнеборці зазначають, що одяг зручний та якісний, але справжню захисну функцію вони випробують при виконанні службових обов’язків. Хоча, як побажав Віктор М’ялик:

«Нехай у вас таких викликів буде якомога менше, а надана форма використовувалася лише на тренуваннях». 

Оглянувши наявне спорядження, Віктор М’ялик поцікавився особливостями роботи рятувальників, а також запитав, яка ще допомога потрібна та пообіцяв надалі сприяти в покращенні оснащення вогнеборців.

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

Читайте також