Волонтери із Рівного просять зібрати кошти для ремонту дитячого паліативного відділення

Волонтерка Марина Кузмічова розповіла, що крок за кроком відділення дитячої паліативної допомоги у Дядьковичах змінюється. Вчора майстри почали монтаж гіпсокартону. Дві палати майже готові до наступного етапу ремонтних робіт. З понеділка потрібно знову купувати гіпсокартон.

"Вчора ми познайомились з Яною, молодою лікаркою завідуючою цим відділенням. Поки йде ремонт і відділення не може приймати пацієнтів, Яна контактує з сім’ями важко хворих діток, їздить додому до підопічних, оглядає їх, вивчає історію хвороби та складає свою базу даних. А ще Яна вчиться, заплановані стажування у вже діючих дитячих паліативних відділеннях Києва. Саме там на практиці Яна зможе пройти все, що вивчала на різних вебінарах.

А нам, як завжди потрібна ваша підтримка для продовження ремонту дитячого паліативного відділення. Сума вже витрачених коштів на ремонт складає 174 200 грн. А це лише початок і до омріяного завершення ремонту ще далеко і витратно!", - розповіла  пані Кузмічова.

Реквізити для надання благодійної допомоги
Картка «ПриватБанка»
5169 3305 1958 7395
Картка відкрита на директора РОЧБО «Серце дітям України», Кузмічова Марина Анатоліївна, та прив’язана до поточного рахунку
ПАТ КБ Приватбанк
РОЧБО «Серце дітям України»
ЗКПО 36466974
р/р UA833333910000026002054720577
Призначення платежу: благодійна допомога для ремонту дитячого паліативного відділення

Читайте також