Ворожа куля наздогнала на полі бою: у Рівненському районі похоронили мужнього військового

17 травня Олександрійська громада назавжди попрощалася із загиблим Героєм – захисником України Аль Шамі Фаресом Недаль, 1993 року народження. Про це повідомили в Рівненській РВА.

Родом військовослужбовець із Рівного. З 1996 року проживав, навчався в Йорданії. В 2009 році переїхав на постійне місце проживання в м.Рівне. Вступив до Національного університету водного господарства та природокористування, однак у 2013 році забрав документи з ВНЗ і підписав контракт зі ЗСУ, бо вирішив, що його професія – Батьківщину захищати.

Відтоді воїн був у гарячих точках, зокрема з 2014 року – на сході нашої країни. В цей період познайомився з Надією з села Олександрія Рівненського району, згодом створили сім’ю.

Фарес закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. З 2021 року – командир механізованої роти позначення дій противника батальйону позначення дій противника Навчального центру підготовки підрозділів військової частини.

Він був хоробрим воїном, вірним та відданим військовій справі. Мужньо й відважно боровся до останнього подиху.

За визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні національної безпеки, бездоганну військову службу, зразкове виконання військових обов’язків в умовах воєнного стану та виявлені при цьому високий професіоналізм, честь і доблесть старший лейтенант Аль Шамі Фарес Недаль неодноразово був нагороджений.

12 травня близько 21 години командир механізованої роти Аль Шамі Фарес Недаль у районі населеного пункту Рубіжне Харківської області потрапив під обстріл противника. Внаслідок отримання кульового поранення Фарес загинув.

В офіцера залишилися мама, батько, брат, дружина, донька.

Похоронили воїна Аль Шамі Фареса Недаль на кладовищі села Олександрія.

Читайте також