Ворожа міна забрала життя молодого воїна з села на Рівненщині

На Донеччині поліг військовослужбовець з Рівненської області Сергій Квасун.

Про це повідомляють на сторінці Острозької міськради.

26-річний Герой - уродженець села Українка.

Життя захисника обірвалося 10 червня під час виконання бойового завдання внаслідок мінно-вибухової травми в районі села Благодатне, на Донеччині. 

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя України. Спочивай з миром, наш славний Герою… Світлий, щирий, товариський, справжній патріот своєї Батьківщини. Вічна пам’ять, щира вдячність та безмежна шана полеглому Воїну-захиснику…Про зустріч нашого Героя та похорон повідомимо додатково", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що напередодні воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України (зокрема, 3 механізованим батальйоном окремої Президентської бригади) звільнили населений пункт Благодатне.

"Загарбники опирались до останнього, але не витримали натиску нестримних росомах! У ході операції вдалося взяти в полон російських військових. Отримана від них інформація допоможе в подальшій деокупації української землі. Слава Україні! Героям слава!" - йдеться у повідомленні бригади.

 

Читайте також