Всесвітньо відома комедія: у Рівному розкажуть, про що мовчать чоловіки

17 березня о 19:00 у приміщенні МПК "Текстильник" відбудеться стенд-ап комедія "Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER". Це - українська версія найуспішнішого бродвейського One Man Show.

Популярний український актор, заслужений артист України Олексій Гнатковський зіграє у «Дикуні FOREVER» головного і єдиного персонажа, який замислюється над стосунками між чоловіком та жінкою та, врешті, розповість глядачам – про що ж таки мовчать чоловіки!

Чому жіноча логіка чоловікам здається таким собі заплутаним, багаторівневим нераціональним механізмом? Чому те, що очевидно для чоловіків, виявляється таємницею за 7 печатями для жінок? Відповіді на ці та інші питання ви почуєте під час вистави.

До слова, "Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER" - це найбільш довгограючий моно-спектакль за всю історію Бродвею. П'єса переведена на 35 мов і з успіхом виконується в більш, ніж 45 країнах світу.

Сценарій спектаклю був написаний американським сімейним психологом, актором-коміком Робом Беккером. «Дикун» увійшов до Книги театральних рекордів як найбільш довгограюче соло-шоу і тримає цей рекорд по нині.

«Дикун Forever» - це суміш стенд-ап комедії, лекції та сеансу психотерапії одночасно. По суті, це - відчайдушний, щирий і веселий монолог одного актора про відносини між чоловіком і жінкою, про архетипічну різницю сприйняття світу, самовираження і взаємодії між ними. 

Квитки можна придбати на сайті karabas.com або за телефоном: 098 703 37 09.

Читайте також