"Всі рівні перед законом": відомо, що буде з позашляховиком заступника мера Костополя

Нещодавно у Костополі патрульні зупинили авто заступника мера Костополя Андрія Ткачука. На водія склали протокол за кермування у стані сп`яніння та вилучили транспортний засіб Toyota RAV 4 на штрафмайданчик. 

Сам чиновник заперечує, що був за кермом напідпитку. За словами речниці патрульної поліції Оксани Юрченко, водій відмовився проходити освідування на стан сп`яніння. На нього склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

У пресслужбі Рівненської ОВА прокоментували інцидент.

"Автомобіль зупинено патрульною поліцією в центрі Костополя за водіння в нетверезому стані, від освідчення на оп`яніння водій відмовився. Авто на штрафмайданчику. Подальші дії щодо ТЗ відбуватимуться в законному порядку. Філософія начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля дуже проста: на Рівненщині всі рівні перед законом", - прокоментував речник ОВА Олександр Поліщук.

Дане авто є позашляховиком та входить до переліку транспортних засобів, які вилучають на ЗСУ. Тож, багатьох мешканців області цікавило питання - чи поповнить новенька Toyota автопарк українських захисників.

"Якщо якась військова частина захоче забрати це авто на потреби ЗСУ, зможе це зробити", - пояснив Олександр Поліщук.

До слова, під час спілкування із журналістами мер Костополя Євгеній Денисюк зазначив, що його підлеглий залишатиметься на посаді до рішення суду. Якщо його визнають винним, то депутати місцевої ради обговорюватимуть це питання під час сесії.

Читайте також