"Всім очі муляє премія": заступниця мера Рівного прокоментувала звільнення головного транспортника

Керівник управління транспорту Рівного Іван Фурлет вирішив звільнитися з посади. Причиною такого рішення називають низьку заробітну плату чиновника.

Заступниця мер Рівного Марина Кузмічова прокоментувала звільнення Фурлета на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Насправді фахового менеджера "затягнути" на посаду начальника управління практично неможливо, а ще й управління транспорту. Ми будемо втрачати більше і більше фахівців тому, що і депутати й інші громадяни впевнені, що чиновник має бути бідний, обдертий та голодний. Слуга ж бо народу. Тільки, всі забувають одну істину: професіонал, мененджер, реформатор, який себе шанує, не буде працювати за 10 тис. грн в місяць.

За словами заступниці, люди не задумуються, що фахівцям потрібні гідні умови праці.

"Фахівець, який себе шанує, не бруднить руки на "відкатах" і схемах, – він віддано працює на своєму місці; за такими фахівцями стоїть черга й, звісно, людина піде на ту роботу, де за її вміння та зусилля платитимуть гідно.

Місто багато втрачає, бо всім очі муляє премія, яка бодай якось додає до цих принизливих 10 тисяч. Натомість знаходять таких фахівців працедавці у Варшаві, Берліні та інших містах світу за 10 тисяч умовних одиниць", - додала Марина Кузмічова.

 

Читайте також