Встановили особу чоловіка, якого мертвим знайшли посеред дороги неподалік Рівного

Правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, тіло якого вчора увечері помітили посеред дороги у с. Бармаки неподалік Рівного, а також причину його смерті.

З'ясувалося, що він загинув внаслідок ДТП, як і припускали поліцейські, - його на смерть збив автомобіль, який втік з місця ДТП. Загиблим виявився 24-річний житель сусіднього села Великий Житин Рівненського району. 1 грудня йому мало б виповнитися 25 років...

Інформацію щодо встановлення особи мертвого чоловіка розмістили у ЗМІ. Вже через деякий час правоохоронці отримали відповідь про ймовірну особу загиблого. Так, використовуючи дані Державної міграційної служби, встановили його особу та родичів. Його рідна сестра приїхала на упізнання тіла і підтвердила, що загиблий - її рідний брат.

Попередня причиня смерті чоловіка - важка черепно-мозкова травма.

Наразі продовжується досудове розслідування, в рамках якого поліцейські розшукують водія та авто, які збили цього чоловіка та завдали йому смертельних травм.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація щодо цього ДТП, повідомити про це до поліції за номерами телефонів: 098 78-98-087 або 102. Анонімність гарантують! Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також