"Вважаю, ми були ближчими до перемоги", - Шандрук - про гру з "Чорноморцем"

Виконувач обов’язків головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук підсумував нічийний матч проти Чорноморця в Одесі.

- Нам сьогодні довелося відігруватися. Тому цей нічийний результат сприймаємо більше позитивно. Хоча цілком могли розраховувати на більше, ніж нічия. Команда хотіла перемогти сьогодні, тому всі футболісти розчаровані цим результатом.

Що заважало якісніше зіграти в першому таймі? Найперше - це суперник. Ми грали проти хорошої команди. В другому таймі Чорноморець перемагав і тоді вони вже десь більше по рахунку грали, віддаючи нам ініціативу та м’яч. Другий фактор - це поле. Вперше в чемпіонаті грали на такому важкому і в’язкому полі. Ми звикли тренуватися і грати на зовсім інших полях. Довго звикали до цього поля, було помітно, що командний пульс дуже високо підіймався і було багато технічного браку у простих ситуаціях. Навіть, від гравців, які цим дуже рідко грішать.

Хоча навіть за такої гри без м’яча, на мою думку, ми не заслуговували програвати до перерви. Бо Дмитро Годя мав два дуже хороші моменти.

В перерві в нашій роздягальні нічого особливого не відбулося. Ми - сильна команда. Я знав, що ми додамо після перерви. Добре у гру увійшли футболісти з лави запасних. Ми на це теж розраховували. Могли і виграти цю гру.

Вважаю, ми були ближчими до перемоги сьогодні.