Вже цього тижня до Рівного приїде всесвітньо відомий гурт

Вже цієї п'ятниці, 18 травня, у Рівному пройде унікальна культурна подія, яка точно запам'ятається назавжди усім рівнянам - у Міському будинку культури вперше з концертом у нашому місті виступить зірка світового масштабу - гурт "Morandi".

Музиканти у свій час покорили серця кожного. Їхній кожен трек – хіт! Такі пісні, як «Love me», «Angels», «Save me» – вже давно стали улюбленими та змушують підспівувати, не задумуючись!

"Morandi" повноправно займає своє почесне місце в списку кращих танцювальних поп-гуртів Європи. Про це свідчить і номінація на MTV Europe Awards, і перебування їх синглів в World Charts Express і MTV Europe Chart. Хіти Morandi «Falling Asleep», «Angels», «Save me» можна було почути на дискотеках і на радіо майже в кожній країні світу!

"Morandi" — румунський поп-гурт, відомий майже в усіх регіонах Європи. Колектив виник у 2005 році та складається з двох учасників: Marius Moga і Andrei Stefan Ropcea (Randi). До речі, назва гурту походить від перших двох букв імені Мога та ніку Ропчеа — Randi, утворюючи Morandi.

Двоє хлопців Marius і Randi знявши студію і склавши пісню Love me і не думали, що трек отримає гарячу ротацію на радіо і в клубах. Ще тоді вони не знали, що ця пісня стане нищівним хітом і займатиме перші місця в чартах країн Європи. А сингл Angels став хітом у всіх чартах Європи, отримав 7 платинових статусів в Росії (як ринг-бек тон), з продажами в 1 мільйон 400 тисяч копій. Також сингл став золотим, як реалтон, з продажами в 50 тисяч копій.

Почути усі ці відомі хіти зможе кожен з нас, хто завітає на концерт. Квитки можна придбати у касах МБК або ж онлайн на сайті kasa.in.ua.

Читайте також