Вже завтра "Верес" зіграє проти полтавської "Ворскли"

http://veres.club

17 лютого о 17:00 у Полтаві на стадіоні "Ворскла" відбудеться протистояння рівненської футбольної команди "Верес" та полтавської "Ворскли". Повідомляє сайт футбольного клубу "ВЕРЕС".

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга, 20-й тур
17 лютого 2018 року, Полтава, стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського, 17:00

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.)
Асистенти арбітра: Євген Петраков (Київ), Сергій Приступа (Київ) 
Четвертий арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя) 
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків) 
Трансляція: телеканал «Футбол 2»

Оновлений «Верес» їде до Полтави лише за перемогою. Три очки, здобуті у суботньому поєдинку проти «Ворскли» можуть відсотків на 90 гарантувати червоно-чорним місце у топ-шістці чемпіонату Української Прем’єр-ліги. Поразка ж навпаки – вперше з липня минулого року може викинути «Верес» із верхньої частини турнірної таблиці.

Поєдинок на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського для рівнян настільки, що навіть на зимових зборах тренерський штаб намагався в жодному разі не розкривати свої тактичні задуми та стратегії.

До цієї гри рівняни підходять у повній бойовій готовності. Без травм та дискваліфікацій. Втім, у разі попередження у Полтаві – гру наступного туру проти «Динамо» ризикують пропустити Олександр Бандура, Володимир Адамюк, Євген Морозенко та Михайло Сергійчук. Усі вони мають по три жовтих картки.

Натомість, «Ворскла» має серйозну кадрову втрату у центрі поля. Через травму ключиці гру з «Вересом» пропустить Дмитро Кравченко, який був основним практично в усіх контрольних матчах полтавців.

До першого офіційного матчу і «Верес», і «Ворскла» - готувалися у Туреччині. Там рівняни провели 6 спарингів, в яких здобули лише одну перемогу. Ще три матчі завершилися з однаковим рахунком – 0:0. Двічі червоно-чорні поступалися своєму супернику.

Полтавці – зіграли дев’ять спарингів, сім з яких виграли. У ще двох поєдинках «Ворскла» програла.

Більше інформації про історію протистоянь двох команд тут. 

Читайте також