"Я виграю усі суди": екс-голова облради та рівненська журналістка вчинили ДТП напідпитку (ВІДЕО)

Рівненська журналістка Ольга Ферар разом із екс-головою облради та нинішним депутатом обласної ради Олександром Данильчуком учора влаштували ДТП.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції області, автопригода сталась близько 22.20 на просп. Миру. 

- Водійка "Тойота Ленд Крузер" під час руху вперед пошкодила два металевих стовпчика, після чого здійснила рух заднім ходом, не переконавшись, що це буде безпечно і не створить перешкоди для інших учасників дорожнього руху, та здійснила наїзд на автомобіль "Хонда", який перебував у нерухомому стані, - розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко. 

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. У водійки "Тойоти" були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння. Їй запропонували пройти огляд на місці, у медзакладі. Вона відмовилась. 

На жінку винесли постанову за ч. 1 ст. 126, протоколи за ст. 124 та 130 КУпАП. Автомобіль "Тойота" вилучили. На двох інших чоловіків, в тому числі на Олександра Данильчука, було винесено протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). 

Тим часом Ольга Ферар уже відреагувала на скандал. 

- Уся мережа рясніє відео з моєю участю. Я потрапила в незначну ДТП, але абсолютно і повністю винувата в усьому що трапилось.

Я готова понести повне покарання і несу його вже. Прошу не дофантазовувати тих, фактів, які не були. Прошу зрозуміти, що я помилилась. Ми усі помиляємось. Я помилилась більш, ніж сильно. Не добивайте, бо я не витримаю, - написала вона у Фейсбук. 

Читайте також