Ягодка відреагував на скандал із побиттям жінки та попросив у острожан вибачення

Міський голова Острога Юрій Ягодка відреагував на скандал із побиттям жінки. 

Про це він написав у себе на Фейсбук. 

Нагадаємо, інцидент стався ще 29 серпня. Місцева жителька Людмила Франковська проходила повз бібліотеку, з якої лунали російські пісні. Жінка зайшла всередину та зробила присутнім, серед яких був Юрій Ягодка, зауваження. Проте чиновник нібито накинувся на жінку з кулаками. 

Через це Людмила Франковська написала заяву у поліцію. 

- Ви всі чули, про той прикрий інцидент, який стався 29 серпня цього року за моєї участі. Я мав час, аби добре про все подумати і зробити висновки.

Так, моя провина в тому, що кажучи по простому - напився. Моя провина в тому, що вів себе так, як не личить міському голові, не личить публічній людині і не личить чоловіку. Тому хочу звернутись до своїх колег, депутатів, але найперше - до своїх виборців і всіх жителів Острозької громади.

1. Прошу вибачення у тих, хто на виборах у 2020 році віддав за мене свій голос. Розумію, яке розчарування і сором ви відчуваєте. Особливо коли ті хто за мене не голосував, вам докоряють. Пробачте!

2. Прошу вибачення у тих, хто не голосував за мене на виборах. Попри це, розумію, що вам теж соромно за мою поведінку. Особливо коли мешканці інших громад вас розпитують про інцидент. Пробачте!

3. Розумію своїх опонентів, які зараз пробують використати ситуацію на свою користь. Все тут зрозуміло - це політика.

4. Прошу вибачення і в своїх друзів і рідних. І дякую за підтримку.

Хотів би ще дещо пояснити. Це не є виправданням, бо жодна втома, моральний тиск чи провокації не виправдовують те, що сталось.

Щодо того, що окремі місцеві політики вимагають відставки. Розумію ваше бажання отримати владу без виборів. Однак, ви й самі знаєте Закон. Дочекайтесь виборів, і йдіть по владу до виборців.

Щодо мого покарання згідно із Законом, я до нього готовий і нехай воно буде справедливим.

У всьому іншому - пробачте! - написав Ягодка.