Як Agronetto допомагає фермерам обирати найкращу техніку

Аграрний сектор займає одне з ключових місць в економіці України. У 2021 році приблизно 14% населення країни було зайнято в сільськогосподарському виробництві, що становило 10,9% ВВП та 41% експорту. Україна є одним із провідних світових експортерів зернових, і за останнє десятиліття її частка на світовому ринку значно зросла. Станом на 2021 рік, Україні належало понад 40% світового експорту соняшникової олії, більше ніж 10% експорту кукурудзи та ячменю, а також близько 10% експорту пшениці та ріпаку. Сільськогосподарська техніка відіграє важливу роль у цьому процесі, оскільки вона підвищує продуктивність праці та економить ресурси. У цьому контексті придбання сільськогосподарської техніки стає важливим завданням для фермерів, оскільки вона багаторазово підвищує продуктивність господарства. Але покупка такого типу техніки може бути складним завданням? Ні, якщо ви використовуєте agronetto.com.ua Це міжнародний маркетплейс, який спеціалізується виключно на сільськогосподарській техніці та продукції.

Про Agronetto

Agronetto - був заснований у 2021 році з метою створення майданчику, де кожен, хто цікавиться сільськогосподарською галуззю, може знайти широкий асортимент техніки, запчастин та сільськогосподарської продукції. Agronetto спростив процес пошуку потрібної техніки та виділив її з інших категорій товарів, щоб ви могли зосередится тільки на сільськогосподарській техніці.

Ключові особливості

Прозорість.

Кожен продавець проходить складний і багатоетапний процес перевірки, щоб захистити потенційних покупців від підроблених або зловмисних оголошень. Кожен покупець має можливість зв'язатися з продавцем через чат або зателефонувати безпосередньо, щоб дізнатися всі необхідні деталі або запросити додаткові фотографії.

Асортимент товарів.

На сьогоднішній день маркетплейс може запропонувати близько 120 тисяч оголошень, які можуть задовольнити не тільки будь-які смаки, але й апетити, оскільки Agronetto співпрацює з офіційними трейдерами. Така співпраця дозволяє отримувати гарантійний ремонт та одними з перших купувати нові моделі.

Масштаб.

Окрім того, що у 2024 році Agronetto існує у 80 країнах майже на всіх континентах, кількість щомісячних користувачів становить понад 7,5 мільйонів, що дає вам можливість торгувати на популярному сайті по всьому світу.

Актуальність.

Сайт розроблений за сучасними стандартами і є дуже зручним для користувачів. Він має мінімалістичний дизайн і всі функції, які повинен мати сучасний маркетплейс, такі як додавання в обране або порівняння товарів. Сайт перекладено всіма поширеними мовами, а найважливіші функції інтуїтивно зрозумілі у використанні.

Висновок

Agronetto - це надійний і практичний інструмент для всіх, хто працює в аграрному секторі. Завдяки своїй прозорості, широкому асортименту продуктів, глобальній присутності та сучасному дизайну, Agronetto користується популярністю серед усіх гравців аграрного сектору. Його популярність серед користувачів підтверджує ефективність платформи, яка пропонує простий і безпечний процес купівлі-продажу, що робить її першим вибором для багатьох професіоналів.