Як на Трійцю працюватимуть сервісні центри МВС на Рівненщині?

Вже незабаром святкуватимемо одне з 12 найважливіших християнський свят – День Святої Трійці. У цього свята немає затвердженої дати, адже його відзначають на 50-й день після Великодня. Нинішнього року святкування припадає на неділю, 7 червня.  А відтак сервісні центри МВС на Трійцю додатково змінюють свій графік роботи. Так, 6 червня, у суботу,  територіальні сервісні центри МВС працюватимуть до 15:45.  9 червня у сервісних центрах МВС  – вихідний. 10 червня  —  повний робочий день.

А в регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Рівненській області 8 червня, понеділок, вихідний після святкової неділі, 7 червня, Дня Святої Трійці.   З 9 червня – робота у звичному режимі.

Нагадуємо, що відвідування сервісних центрів МВС здійснюється за попереднім записом: через функціонал «Запис в електронну чергу» та у разі відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, запис для отримання послуг проводиться за номером телефону регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області 0362 67 02 07.  Зауважимо, що у сервісних центрах МВС Рівного, Дубна та Сарн наявна електронна черга. У ТСЦ МВС  смт Володимирець – відсутня електронна черга.

Якщо ж у вас виникли нагальні питання, ви можете звернутися за допомогою до нашого чат-бота,  який консультуватиме громадян на сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Чат-бот надасть консультацію як  зареєструвати авто;  отримати довідку про несудимість;  замінити або отримати посвідчення водія;  змінити інформацію у свідоцтві про реєстрацію; зареєструватися в електронному кабінеті водія; які документи потрібно для виїзду за кордон на авто;  замовити індивідуальні номерні знаки; дізнатися про роботу мобільних сервісних центрів МВС.

РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також