Як посадовці Рівненщини привітали дітей зі святами? (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

На Святого Миколая заступники голови Рівненської ОДА зустрічалися з школярами різних навчальних закладів. Посадовці відвідали заходи, що відбулися у школах, вітали дітей та дарували подарунки

На свято «Зустріч із Святим Миколаєм» у комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 2І-ІІ ступенів» завітали Віталій Ундір та Олександр Корнійчук. Заступники голови ОДА тут дізнавалися, чи отримали вихованці подарунки до свята.

«Тут, у колі рідних і близьких, дорогих серцю людей, вихованці закладу перевіряли як листи доходять до святого Миколая, як працює його супер-доставка. Перевірили, все працює. Емоцій, якими діти сьогодні заряджали зал, вистачить на довго. З такими піснями і танцями - кожну дитину точно почув і побачив святий Миколай», - прокоментував Віталій Ундір.

У свою чергу Ігор Тимошенко відвідав благодійний аукціон у Рівненському обласному науковому ліцеї-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів. Учні закладу напередодні свята приготували різноманітні смаколики:

«Чудова ліцейська родина обласного ліцею-інтернату під керівництвом Наталії Сосюк має гарну традицію до Свята Миколая організовувати благодійний аукціон з продажу виробів, виготовлених самими учнями. Всі отримані кошти йдуть на лікування онкохворих діток, які, на жаль, сьогодні не можуть у повній мірі відчути святковий настрій. Бажаємо їм одужання та Божої ласки від Святого Миколая!».

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також