Як працюватиме Сервісний центр МВС у Рівному на Великодні свята

Незабаром великодні свята. Тому сервісні центри МВС додатково змінюють свій графік роботи. У ці святкові дні наші працівники залишаться вдома. А вже після них продовжать обробляти ваші онлайн-замовлення на отримання послуг.

Регіональні сервісні центри МВС матимуть аж три вихідні дні - 18, 19, 20 квітня. А у чергових сервісних центрах МВС на Великдень, 18 квітня,  робочий день буде скорочений на одну годину, перед святковим днем неділею, 19 квітня і працюватимуть з 09:00 до 15:45. 19, 20, 21 квітня – вихідні дні.

У Рівненській області черговий сервісний центр МВС знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Макарова, 21 ТЦ «Метро», тел.: (0362) 67-97-52, E-mail: zpvHYPERLINK "mailto:[email protected]"5641@HYPERLINK "mailto:[email protected]"hscHYPERLINK "mailto:[email protected]".HYPERLINK "mailto:[email protected]"govHYPERLINK "mailto:[email protected]".HYPERLINK "mailto:[email protected]"ua.

Нагадуємо, що за попереднім записом в телефонному режимі та при надсиланні сканкопій документів на електронну адресу чергового територіального сервісного центру МВС, можна отримати наступні невідкладні послуги:

державна реєстрація нових транспортних засобів;

перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із втратою або викраденням свідоцтва про реєстрацію авто;

відновлення посвідчення водія в разі його втрати або викрадення;

видача свідоцтва про допущення транспортних засобів для перевезення небезпечних вантажів;

реєстрація/перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів тільки для медичних і дипломатичних установ.

Якщо ж у вас виникли нагальні питання, ви можете звернутися за допомогою до нашого чат-бота,  який консультує громадян на сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Чат-бот надасть консультацію як  зареєструвати авто;  отримати довідку про несудимість;  замінити або отримати посвідчення водія;  змінити інформацію у свідоцтві про реєстрацію; зареєструватися в електронному кабінеті водія; які документи потрібно для виїзду за кордон на авто;  замовити індивідуальні номерні знаки; дізнатися про роботу мобільних сервісних центрів МВС.

Чат-бот  чекає на вас за посиланням: fb.com/hsc.gov.ua

 

РСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також